Root Nationlajmlajme ITRusët vodhën filmin vizatimor ukrainas "Mavka. Forest Song"

Rusët vodhën filmin vizatimor ukrainas "Mavka. Kënga e pyllit"

-

Filmi i animuar ukrainas "Mavka. Forest Song” ra në duart e rusëve, të cilët e vodhën në mënyrë të paligjshme. Si rezultat i luftës në shkallë të gjerë, shumë kompani filmike në mbarë botën ndërprenë bashkëpunimin me kinematë e vendit agresor. Megjithatë, kinematë ruse vazhdojnë të shfaqin filma, përfshirë ato të Hollivudit dhe Ukrainës, duke i shkarkuar në mënyrë të paligjshme përmes torrenteve.

Dryad

Krijuesit e filmit "Mavka" raportuan se organizatorët rusë njoftuan shfaqjen e filmit "Vëllezërit Super Mario në Kinema". Shitja e biletave për këtë film shoqërohet me të ashtuquajturin “shërbim para-shfaqjeje”, pjesë e të cilit përfshihet edhe filmi “Mavka. Kënga e pyllit".

Dryad

“Kinematë ruse nuk kanë leje të shfaqin as filma të suksesshëm të Hollivudit, as filma ukrainas. Prandaj, "Mavka" u bë pjesë e skemës së re të dhënies me qira në hije në Rusi. Ata shesin bileta për një film, por tregojnë një tjetër dhe e quajnë "shërbim para shfaqjes". Por njoftimet për shfaqjet e filmit tonë janë të rreme, sepse vendi terrorist nuk ka akses në filmin tonë vizatimor dhe aq më tepër të drejta për shpërndarjen e tij. Por nuk ka rregulla dhe ligje për një vend të paqytetëruar. Ajo vjedh si nga ne ashtu edhe nga Hollywood. Jini të kujdesshëm, të vetëdijshëm dhe konsumoni përmbajtje të licencuar. Në fund të fundit, ndershmëria dhe transparenca janë ato që na dallojnë prej tyre”, kanë thënë krijuesit e “Mavka”.

Lexoni gjithashtu:

BurimiBashkimi
Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

1 Koment
Më të rejat
Më të vjetrit Më popullorja
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Mykhailo Y. Barskyi
Mykhailo Y. Barskyi
3 muaj më parë

E imagjinoj se si dyfishoheshin dhe qanin. Sepse çfarë tjetër mbetet.

Regjistrohu për përditësime
Popullore tani