Root Nationlajmlajme ITУ Twitter tregoi për opsionin e ri dhe privilegjet për pronarët Twitter blu

У Twitter tregoi për opsionin e ri dhe privilegjet për pronarët Twitter blu

-

Përfitimet për pronarët e abonimit Twitter Blu tashmë po zbatohet gradualisht. Muajin e kaluar, Elon Musk premtoi se abonentët që paguajnë për Twitter Blu 8 dollarë në muaj, do të marrë "përparësi në përgjigje, përmendje dhe kërkime" dhe aftësinë për të postuar video të gjata.

Sipas raporteve, përparësia e përshtypjeve në përgjigje dhe furnizim është tashmë në fuqi, dhe faqja e mbështetjes thotë se "kjo veçori i jep përparësi përgjigjeve tuaja për tweet-et me të cilat ndërveproni". Përdoruesit kanë vënë re se tashmë po funksionon, dhe në komentet e përgjigjeve të pronarëve Twitter Bluja shfaqet së pari.

Twitter Këpusha blu

Në shërbimin mbështetës Twitter tha më parë se renditja e përparësisë "do të ndihmojë në zvogëlimin e dukshmërisë së mashtrimit, postës së padëshiruar dhe robotëve". Megjithatë, disa përdorues, nga ana tjetër, shprehën shqetësimin se parimi i ri do të përkeqësonte përvojën e përdoruesve që nuk paguajnë. Përveç kësaj, një "promovim" i tillë mund të ndihmojë spammers ose bots të arrijnë një audiencë më të madhe.

Gjithashtu, gjatësia dhe cilësia e videove është rritur për abonentët - në vend të 10 minutave dhe 512 MB, ata do të mund të shkarkojnë video për 60 minuta dhe 2 GB me rezolucion deri në 1080p. Edhe pse kjo vlen vetëm për përdoruesit e versionit të internetit, rregulli 10-minutësh vazhdon të zbatohet për aplikacionet celulare Android dhe iOS. Twitter gjithashtu vë në dukje se mund të "modifikojë ose përshtatë videon tuaj origjinale për shpërndarje, publikim ose transmetim nga ne dhe partnerët tanë" ose të ndryshojë shpejtësinë e biteve/rezolucion në varësi të shpejtësisë së internetit të shikuesit.

Twitter

Sipas Musk, përfundimisht Twitter do të paguajë krijuesit për videot e ngarkuara, duke vënë në dukje se mund të tejkalojë edhe ofertat YouTube. Megjithatë, ai nuk tha se si do të bëhet, me çfarë kostoje dhe në çfarë mënyre planifikon të zgjidhë problemin e piraterisë.

Megjithatë, risitë zbatohen jo vetëm për llogaritë e paguara. Kohët e fundit Twitter hoqi funksionin që tregonte pajisjen nga e cila ishte bërë tweet-i, sepse sipas mendimit të Musk ishte një humbje e burimeve kompjuterike. Dhe ky nuk është mikroshërbimi i fundit që do të zhduket në të ardhmen. Në vend të kësaj, përdoruesit kanë një vegël të numërimit të shikimeve - ky opsion tregon se sa njerëz kanë parë një tweet. Elon Musk tha se kjo veçori do të ndihmojë të tregojë se sa njerëz janë aktivë Twitter, sepse 90% e përdoruesve lexojnë cicërima, por nuk përgjigjen ose nuk i pëlqejnë sepse janë veprime publike.

Twitter Telefon

Numri i shikimeve tregon numrin total të herëve që një tweet është parë, kështu që përdoruesit do të shohin shtrirjen e tweet-eve të tyre. Numri i shikimit është publik, që do të thotë se të gjithë përdoruesit Twitter mund të shohë numrin e shikimeve të tweet-it tuaj në platformë. Do të shfaqet pranë ikonës së analitikës në çdo cicërim.

Megjithatë Twitter raportoi se jo të gjitha tweet-et do të kenë numërues. Postimet e bëra në grupe të komunitetit ose Twitter Rrethet, nuk do të tregojnë numrin e shikimeve. Gjithashtu, opsioni nuk do të zbatohet për tweet-et e vjetra. Shikimet do të rriten sa herë që një përdorues shikon një tweet, pavarësisht se ku e ka parë. Kjo vlen për postimet e ngulitura në artikuj, faqen kryesore, kërkimin, profilet, etj.

Përveç kësaj, kompania thotë se shikimet e shumta do të llogariten gjithashtu nëse një përdorues shikon një tweet më shumë se një herë. Gjëja kryesore është se pajisja e shikimit është e ndryshme. Shembull, Twitter do ta llogarisë atë si një pamje të veçantë nëse e keni parë tweet-in fillimisht në telefonin tuaj dhe më pas në versionin ueb në kompjuterin tuaj.

Ju mund ta ndihmoni Ukrainën të luftojë kundër pushtuesve rusë. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të dhuroni fonde për Forcat e Armatosura të Ukrainës përmes Savelife ose përmes faqes zyrtare NBU.

Gjithashtu interesante:

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani