Root Nationlajmlajme ITWhatsApp për Windows tani mbështet videotelefonatat me 8 persona

WhatsApp për Windows tani mbështet videotelefonatat me 8 persona

-

WhatsApp përditësuar përfundimisht për Windows. Aplikacioni ka një dizajn krejtësisht të ri që kombinon elemente të aplikacioneve celulare me elementë të dizajnit Fluent karakteristik për Windows. Por ka edhe më shumë përmirësime praktike - aplikacioni ngarkohet më shpejt, kështu që nëse mendoni se versioni i mëparshëm ishte pak i ngadalshëm, një përditësim mund të ndihmojë.

WhatsApp Aplikacioni i ri përmirëson gjithashtu mesazhet zanore dhe thirrjet video. Në veçanti, ai mbështet thirrjet zanore me 32 abonentë në të njëjtën kohë, ndërsa në bisedat me video mund të komunikoni me 8 përdorues në të njëjtën kohë. Kompania thotë gjithashtu se këto kufij do të rriten me kalimin e kohës për të akomoduar edhe më shumë njerëz.

Mess WhatsAppenger
Mess WhatsAppenger
zhvilluesi: Whatsapp LLC
Çmimi: Falas
Mess në WhatsAppenger
Mess në WhatsAppenger
zhvilluesi: WhatsApp Inc.
Çmimi: Falas

WhatsApp

Përveç aplikacionit të ri për Windows, kompania kohët e fundit prezantoi edhe një version beta për macOS. Përdoruesit e tabletave në bazë android mund të provoni gjithashtu versionin e përditësuar të programit, i cili aktualisht është në testim beta.

Lexoni gjithashtu:

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani