Root Nationlajmlajme ITWhatsApp do të kopjojë një nga veçoritë më të mira Telegram

WhatsApp do të kopjojë një nga veçoritë më të mira Telegram

-

WhatsApp lëshoi ​​një përditësim të ri nëpërmjet TestFlight beta duke e çuar versionin në 23.6.0.73, me cilësimet e WhatsApp që tregojnë versionin si 2.23.6.73 dhe versionin TestFlight si 23.6.0. Përditësimi përfshin një veçori të re që është në zhvillim dhe mund të shihet përmes versionit të biznesit të aplikacionit. Duket se kompania aktualisht po punon për mundësinë e regjistrimit dhe dërgimit të videove të shkurtra deri në 60 sekonda, të cilat do të jenë të disponueshme në përditësimin e radhës të aplikacionit.

WhatsApp Me këtë veçori të re, përdoruesit e aplikacionit do të mund të regjistrojnë dhe dërgojnë video të shkurtra deri në 60 sekonda tek kontaktet e tyre duke shtypur butonin e kamerës. Kjo është një mënyrë e re e komunikimit me miqtë në WhatsApp. Do të funksionojë si mesazhet zanore, por me përfitimin e shtuar të aftësisë për të regjistruar dhe shkëmbyer përmbajtje video. Mesazhet video mund të ndihmojnë në përcjelljen e emocioneve dhe shprehjes më mirë sesa thjesht një mesazh zanor ose tekst. Dhe në disa situata, ato mund të jenë më të përshtatshme se shënimet zanore. Për shembull, kur po përpiqeni t'i tregoni dikujt se si të përdorë një produkt të ri ose të demonstroni diçka.

Mess WhatsAppenger
Mess WhatsAppenger
zhvilluesi: Whatsapp LLC
Çmimi: Falas
Mess në WhatsAppenger
Mess në WhatsAppenger
zhvilluesi: WhatsApp Inc.
Çmimi: Falas

Mesazhet video në aplikacion do të jenë me enkriptim nga skaji në skaj. Kjo do të thotë se askush, madje as WhatsApp, Meta dhe çdo ofrues proxy nuk do të jetë në gjendje t'i shohë bisedat tuaja. Gjithashtu, nuk do të mund të ruani ose përcjellni mesazhe video në biseda të tjera për privatësi të shtuar. Por ju do të jeni në gjendje të bëni pamje nga ekrani.

WhatsApp

Aftësia për të dërguar mesazhe video në aplikacionin iOS është aktualisht në zhvillim e sipër. Përdoruesit mund të presin paraqitjen e tij në një nga përditësimet e ardhshme. Ndërkohë, përdoruesit mund të presin me padurim një mënyrë të re dhe emocionuese për të komunikuar me miqtë e tyre në platformë.

Lexoni gjithashtu: 

Burimigizchina

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani