Motoçikletë Edge 30 Neo
realme 10 4 G

Regjistruesit

00: 06: 55

Video: Rishikimi i Navitel R650 NV DVR - A keni nevojë për shkrepje natën?

Përshëndetje të gjithëve! Unë mendoj se një gjë e tillë si një videoregjistrues është e njohur për të gjithë. Dhe jam i sigurt që shumë prej jush në fazën fillestare përpiqen të blejnë opsionet më të lira...
00: 05: 55

Video: Rishikimi i regjistruesit të videove GPS Navitel R300

Përshëndetje të gjithëve! Shpesh në komente ndeshem me një pyetje nga ju: "Unë rekomandoj një videoregjistrues buxhetor për një makinë". Sot mora një videoregjistrues Navitel për inspektim...