Root Nationmë tepërShtëpi e zgjuar

Shtëpi e zgjuar

Rishikimi AENO SC3, AENO SM1, AENO RC3S. Gjithçka për pastrim!

Kur m'u ofruan TRE gjëra nga AENO për rishikim - roboti fshesë me korrent AENO RC3S, lecka AENO SM1 dhe fshesa me bateri AENO SC3, nuk e kam bërë fare...

Rishikimi i furçës së dhëmbëve AENO DB3 Electric

Unë kurrë në jetën time nuk kam testuar një furçë dhëmbësh të tipit eklektik në segmentin... pak mbi mesataren. Jo tamam klinike-elitare, sepse mund të ketë...

Rishikimi i prodhuesit të blenderit-supës AENO TB3

Prodhuesi i supave të blenderit AENO TB3 në këtë përmbledhje përballet me një detyrë mjaft interesante. Ne do të tregojmë funksionet dhe veçoritë e tij kryesore, duke përfshirë aftësinë për të bluar dhe...

Rishikimi i pajisjeve Aeno: Grill EG1, blender TB3, SV1 Sous Vide, furçë dhëmbësh DB3, pastrues ajri AP2S

Aeno është një markë relativisht e re e pajisjeve shtëpiake inteligjente nga Perandoria Qiellore. Për momentin, produktet e kompanisë prezantohen në katër kategori: klima, shtëpi, kuzhinë dhe...

Rishikimi i Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite: një asistent i zgjuar për të gjithë

Në fillim të vitit Xiaomi prezantoi në Ukrainë katër modele të fshesës robotike të gjeneratës së re me funksionin e pastrimit të lagësht. Sot kemi një përfaqësues të vogël të linjës për inspektim...

Rishikimi i kamerës Wi-Fi TP-Link Tapo C320WS: Më mirë të jesh i sigurt sesa të vjen keq

Nga njëra anë, gjatë luftës, blerja e pajisjeve të reja mund të duket jashtë kohe. Megjithatë, pajisja e shtëpisë tuaj me një sistem video survejimi është gjithmonë...

Rishikimi i Oclean Flow: Furça e dhëmbëve më elektrike shtëpiake!

Menjëherë një pyetje? Dhe si mundi kjo furçë elektrike, Oclean Flow, të fitonte titullin e më shtëpiake. Disa arsye. Është i lirë, i përshtatshëm, efektiv, i lezetshëm dhe...

Historia e Ajax Systems - nga Ukraina me dashuri. Dhe siguria!

Imagjinoni habinë time kur zbulova se Ajax Systems, një lider në sistemet e sigurisë për shtëpinë dhe më gjerë, është një kompani nga Ukraina....

Rishikim video i grupit të pajisjeve të sigurisë Perenio PEKIT01, Power Link, Red Atom

Sistemet e sigurisë dhe kontrollit të shtëpisë po bëhen gjithnjë e më popullore. Ka më shumë prodhues, më shumë vegla, dhe për këtë arsye çmimi është për kuletat e ndryshme. Sot do të tregoj...

Rishikimi i fshesës robotike Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Robotët, për fat të keq (ose jo) nuk janë ende aq inteligjentë sa njerëzit. Por ata tashmë janë me ne dhe ky fakt nuk do t'i çojë gjëkundi....

Breathe Deeper: Mi Air Purifier Pro H Rishikimi

Pastruesit e ajrit janë bërë jashtëzakonisht të rëndësishëm. Në rrugë mund të përdorni individuale, dhe për shtëpi dhe zyrë ka pajisje të palëvizshme, për shembull, Mi Air Purifier Pro H....

Robot me një leckë: Pasqyrë e fshesës me korrent Xiaomi Fshesë me korrent P

Në kohët e vjetra, promovimi i përfitimeve të pastrimit të lagësht ishte një nga drejtimet kryesore të promovimit të higjienës si bazë e një stili jetese të shëndetshëm midis masave. Vërtet,...

Rishikimi Hibrid Eufy RoboVac G10 – Një fshesë me korrent të përballueshëm robotik me pastrim të lagësht

Anker ka një markë të elektronikës së konsumit të quajtur Eufy. Ky i fundit prodhon serinë e njohur RoboVac të fshesave me korrent robotik. Për shqyrtim në Root-Nation një model i përballueshëm RoboVac G10 Hybrid me...

Dyson V12 Detect Slim Review - Më në fund një fshesë me korrent për geeks

Pyesni këdo se cila pajisje shtëpiake është më e mërzitshme apo edhe e urryer, dhe përgjigjja më e mundshme që do të dëgjoni është një fshesë me korrent. Askujt nuk i pëlqen të pastrojë me korrent, askujt...

Rishikimi i fshesë me korrent të robotit Neatsvor X600: Pastrimi juaj inteligjent

Ritmi modern i jetës praktikisht nuk na lë mundësinë për të mbajtur një regjim të ekuilibruar punë-shtëpi. Domethënë, nuk ka gjithmonë kohë të mjaftueshme për të pastruar shtëpinë. Kjo është arsyeja pse ne kemi ...

Rishikimi i Ajax News: Koha për të siguruar pronën tuaj

Le të flasim sot për produktet e reja të Ajax Systems - çfarë janë ato, si t'i përdorim ato, dhe gjithashtu do të ndajmë truket e instalimit. Ndoshta të gjithë janë përballur me faktin se...

Rishikimi i kamerës Wi-Fi të jashtme TP-Link Tapo C310

Kur rregulloni një shtëpi private ose një komplot të vendit, çdo pronar mendon për sigurinë e saj. Kjo siguri mund të sigurohet në mënyra të ndryshme, por opsioni më i besueshëm është...

Rishikimi i vakumit vertikal të Youpin Trouver Power 12 Cordless: I lehtë dhe kompakt

Sot do t'ju tregoj për një pajisje shtëpiake që besoj se duhet të jetë në çdo shtëpi moderne. Kjo fshesë me korrent kompakte pa tel Trouver Power...

Dyson V11 Absolute Review - Testi i pluhurit kaloi me sukses

Një fshesë me korrent nuk është lloji i pajisjes që unë zakonisht shqyrtoj. Çfarë është atje, nuk është as lloji i teknologjisë që më intereson disi. Telefonat inteligjentë,...

Rishikimi i Oclean X Pro: Furça e dhëmbëve e zgjuar e gjeneratës së ardhshme

Pajisjet elektronike "të zgjuara" për monitorimin e shëndetit po fitojnë gjithnjë e më shumë popullaritet. Pas bumit shumëvjeçar të byzylykëve të fitnesit dhe orëve sportive, tregu i pajisjeve të veshura më në fund është formuar, i ngopur,...