më tepërShtëpi e zgjuarRobot me një leckë: Pasqyrë e fshesës me korrent Xiaomi Fshesë me korrent P

Robot me një leckë: Pasqyrë e fshesës me korrent Xiaomi Fshesë me korrent P

-

Në kohët e vjetra, promovimi i përfitimeve të pastrimit të lagësht ishte një nga drejtimet kryesore të promovimit të higjienës si bazë e një stili jetese të shëndetshëm midis masave. Në të vërtetë, pastrimi i lagësht ju lejon të hiqni qafe grimcat e vogla të pluhurit, të cilat, kur thithen, mund të shkaktojnë ndjesi të pakëndshme, alergji apo edhe sëmundje. Pastrimi kimik me fshesë me korrent nuk ju lejon të hiqni plotësisht një pluhur të tillë, kështu që higjienistët insistojnë në pastrimin e lagësht.

Shtimi i një funksioni pastrimi të lagësht në fshesat robotike doli të mos ishte aq i vështirë. Shumica e prodhuesve të këtyre makinave e kanë zotëruar atë në një ose dy vjet, kështu që ia vlen t'i hedhim një vështrim më të afërt.

Parimi i veprimit, pozicionimi, çmimi

Ekzistojnë disa opsione për zbatimin e pastrimit të lagësht në fshesat me korrent, duke filluar me "fshesë me korrent" klasik, në të cilin uji nga rezervuari furnizohet në sipërfaqe për t'u pastruar në një sasi mjaft të konsiderueshme, dhe më pas, së bashku me papastërtitë, është thithur prapa. Kjo teknologji ofron pastrim të cilësisë më të lartë, por kërkon kapacitete të papajtueshme me fuqinë e baterisë, të paktën në dimensionet në të cilat është e arsyeshme të prodhohen pajisje shtëpiake. Prandaj, fshesat e robotëve "pastrues" funksionojnë ndryshe.

Dizajni në të cilin një robot i zakonshëm është i pajisur me një leckë që fshin sipërfaqen në të cilën ka kaluar më parë fshesa me korrent është bërë më i përhapuri. Lecka njomet me ujë nga rezervuari - rezultati nuk është pastrim i lagësht, por një lloj "fshirje e lagësht". Xiaomi Fshesë me korrent P - një përfaqësues i kësaj kategorie pajisjesh.

Rishikimi Xiaomi Fshesë me korrent P
Xiaomi Fshesë me korrent P

Ekzistojnë gjithashtu parime të tjera të funksionimit të fshesave automatike për pastrim të lagësht - për shembull, seria iRobot Braava Jet dallohet nga fakti se gjatë pastrimit të lagësht, spërkat një avion lëngu përpara tij, dhe më pas udhëton mbi të lagësht. dysheme, duke e fshirë me një leckë në sipërfaqen e poshtme.

Rishikimi Xiaomi Fshesë me korrent P
iRobot Braava Jet

Xiaomi Vacuum-Mop P është një mishërim tipik i konceptit të markës së saj. Ndodhet afërsisht në mes të shkallës së çmimeve të fshesave robotike, ndërsa për nga pajisjet dhe karakteristikat kryesore përsërit përfaqësues të një kategorie më të lartë. Ulja e kostos arrihet në kurriz të më pak lakmi dhe mungesë kostoje reklamimi disa përkeqësime të karakteristikave dytësore dhe përdorimi i komponentëve më të lirë, por me cilësi të lartë. Megjithatë, me një qasje të tillë, produkti Xiaomi është një kompromis i mirë midis çmimit dhe cilësisë, kështu që nëse nuk jeni të gatshëm të kuptoni plotësisht vetitë e produkteve të markave të vogla kineze dhe rrezikoni paratë tuaja për të bërë një zgjedhje edhe më të mirë, atëherë blini një pajisje Xiaomi - një normë mjaft e mirë.

Vacuum-Mop P kushton pothuajse 10 mijë hryvnia, që është shumë (plus, ekziston një ndjenjë subjektive që çmimi është rritur disi gjatë muajit të fundit). Sidoqoftë, kjo është më pak se përfaqësuesit e kategorisë më të lartë - Ecovacs, iRobot, Rowenta. Ka fshesë me korrent të ngjashëm për 4000-5000 UAH, por ato ose janë të pajisura shumë më keq, ose markat e tyre nuk japin një përgjigje bindëse për pyetjen: "A nuk do të prishet?".

Specifikimet Xiaomi Fshesë me korrent P

kryesoret
Lloj Fshesë me korrent robotik
Lloji i pastrimit I lagësht, i thatë
Zona e pastrimit deri në 180 m²
Lloji i kolektorit të pluhurit Enë / balonë
Vëllimi i kolektorit të pluhurit 0,3 l
Veshje Dru, Pllakë, Tapet, Laminat, Linoleum, Parket, Plastikë, Pllakë, Xham
Të ushqyerit
Lloji i Baterisë Li-jon (litium-jon)
Kapaciteti i baterisë 3,2 A·h
Koha e punës me një pagesë 110 min
Koha e karikimit Viti 2
Karakteristikat dhe aftësitë
Menaxhimi përmes aplikacionit Mi Home, butonat në kasë
Karakteristikat dhe pajisjet
 • Sensori i distancës LDS
 • Sensori i mbrojtjes LDS
 • Sensori i kolektorit të pluhurit
 • Sensori i distancës në mur
 • Sensori i përplasjes
 • Sensori i shpejtësisë së ventilatorit
 • Sensori i rënies
 • Përkufizimi i mbulimit
 • Odometër
 • Xhiroskop / akselerometër
 • Sensori i thyerjes
 • Busulla elektronike
 • Kthimi automatik në karikues
nozzles
 • furçë anësore
 • hundë e thithjes së drejtpërdrejtë
Për më tepër
Fuqia e thithjes 2100 Pa
Për më tepër
 • Mënyra e lëvizjes: zigzag, përgjatë mureve
 • Sensori i radarit tejzanor: po
Ngjyrë E zezë
Vendi prodhues Kinë
Dimensionet Pajisja: 34×34×8 cm
Kutia: 42×53×13 cm
Peshorja Neto: 3,42 kg
Bruto: 6,50 kg

Kompleti i furnizimit

Fshesa me korrent dorëzohet në një kuti kartoni me një dizajn ngjyrash. Brenda është një paletë prej kartoni të ricikluar, në të cilën është vendosur vetë pajisja dhe aksesorët e saj.

Rishikimi Xiaomi Fshesë me korrent P
Kompleti i furnizimit Xiaomi Fshesë me korrent P

Rotori kryesor i furçës dhe mbulesa e ndarjes përkatëse shtrihen veçmas nga fshesa me korrent, do t'ju duhet t'i instaloni vetë. Ka edhe dy furça anësore - "fshesa" - me të cilat fshesa me korrent fshin mbeturinat nga qoshet dhe çarjet - njëra e punës dhe tjetra rezervë. Për të pastruar filtrin dhe për të prerë qimet e plagës nga furça-rotori, ekziston një mjet në formën e një furçe me një teh, i cili më pas fiksohet në një kamare të veçantë nën kapakun e sipërm të pajisjes.

Pjesa tjetër e grupit të aksesorëve përbëhet nga një kolektor pluhuri me një filtër për pastrim kimik, një kolektor pluhuri me një filtër dhe një enë uji për pastrim të lagësht, një panel "paisjeje" dhe dy lecka - një seksion i vetëm, gjoja për " pastrimi i lagësht, pjesa tjetër me dy seksione. Kuptimi i kësaj të fundit është që një pjesë e saj laget gjatë pastrimit, e dyta mbetet e thatë, kështu që kur kalon, fshesa me korrent fillimisht fshin sipërfaqen me një pjesë të lagur të leckës, dhe më pas me një të thatë.

Stacioni i kyçjes i përfshirë në kompletin Vacuum-Mop P është jashtëzakonisht kompakt dhe i thjeshtë. Në thelb, këto janë dy pllaka të mëdha kontakti të ngarkuara me pranverë që dalin nga një strehim i vogël. Lista e aksesorëve plotësohet nga njësia e furnizimit me energji të stacionit të dokimit, e cila në versionin evropian të fshesës me korrent duhet të ketë tipin e duhur të prizës.

Cilësimet dhe përdorimi

Montimi i fshesës me korrent pas shpaketimit është jashtëzakonisht i thjeshtë. Mjafton të instaloni rotorin e furçës dhe kapakun e ndarjes, e cila bëhet fjalë për fjalë me një lëvizje të thjeshtë, vendosni furçën anësore në bosht dhe në rastin e pastrimit kimik, futni enën e duhur në vend - dhe fshesa me korrent eshte gati per pune. Nëse dëshironi, mund të filloni pikërisht në këtë moment me një buton në kasë - dhe do të shkojë për të hartuar dhomën dhe për ta pastruar atë.

Për të bërë gjithçka "korrekt", së pari duhet të zgjidhni një vend për të instaluar stacionin e dokimit - sipas udhëzimeve, duhet të ketë 1,5 metra hapësirë ​​të lirë përpara tij, nëse matet pingul me murin, dhe gjithashtu të paktën 0,5 m. përgjatë murit në të dy anët. Kjo është e nevojshme në mënyrë që fshesa me korrent të mund t'i afrohet lirshëm bazës, të kthehet prapa (ka pllaka kontakti për karikim atje) dhe të parkojë. Ndonjëherë ai e bën atë me disa masa, gjë që kërkon hapësirë ​​në anët. Ju duhet të instaloni një stacion docking, të bashkëngjitni një fshesë me korrent në të dhe vetëm atëherë të filloni pastrimin. Kjo duhet të bëhet sepse vendndodhja e bazës është pika fillestare kur hartoni dhomën në të cilën fshesa me korrent do të kthehet nëse fillon të mos ngarkohet.

Gjithashtu nuk duhet të neglizhoni lidhjen e fshesës me korrent me aplikacionin Mi Home. Kjo do t'ju lejojë ta menaxhoni atë nga distanca, e cila është në fakt vlera kryesore e këtij lloji të pajisjes. Në përgjithësi, algoritmi i lidhjes është si më poshtë: instaloni aplikacionin, ndizni fshesën me korrent në modalitetin e lidhjes, ai fillon pikën e tij të hyrjes Wi-Fi, me të cilën duhet të lidheni nga aplikacioni, zgjidhni modelin e fshesës me korrent nga listën atje dhe futeni atë me emrin dhe fjalëkalimin e rrjetit Wi-Fi në shtëpi - Fi. Pas kësaj, përshtatësi i rrjetit të fshesës me korrent rifillon, tashmë duke u lidhur me ruterin e shtëpisë, telefoni inteligjent gjithashtu lidhet atje, gjithçka që mbetet është të vendosni cilësimet e dëshiruara të fshesës me korrent.

iOS:

Mi Home - Xiaomi smart Home
Mi Home - Xiaomi smart Home

Android:

Ne Shtëpi
Ne Shtëpi

Gjithashtu interesante:

Në letër, procedura e lidhjes është e thjeshtë. Sidoqoftë, mund të sjellë surpriza nëse blini jo versionin global, por kinez të fshesës me korrent - atëherë do t'ju duhet të shqetësoheni me ndërrimin e rajoneve kur konfiguroni. Gjithashtu, në rastin tim kishte probleme me njohjen e modelit të fshesës me korrent, por ato u zgjidhën dhe gjithçka funksionoi.

Për pastrim kimik, mjafton të keni të instaluar një kolektor të thjeshtë pluhuri. Për një të lagur, është e nevojshme ta zëvendësoni me një të kombinuar, pasi e keni mbushur më parë me ujë. Sasia e ujit që futet në enë është çuditërisht e vogël, rreth 100 ml.

Rishikimi Xiaomi Fshesë me korrent P
Vrima për derdhjen e ujit

Është e vështirë të imagjinohet që pajisja do të lajë plotësisht dyshemenë me një sasi të tillë uji (kontrasti me kovën e zonjës së pastrimit Nadia është thjesht i habitshëm). Sidoqoftë, duhet të mbahet mend se kjo pajisje nuk lan asgjë, ajo thjesht fshin dyshemenë me një leckë mezi të lagur, kështu që ky vëllim është i mjaftueshëm për hidratimin. Është gjithashtu e nevojshme të zgjidhni një leckë, ta vendosni në "leckë" (buza e përparme tërhiqet në pjatë, e cila kërkon pak përpjekje, pjesa e pasme është ngjitur me Velcro), futni "leckën" në fole deri në kapëse klikime - dhe mund ta pastroni.

Në programin Mi Home, ju mund të kontrolloni funksionimin e fshesës me korrent në mënyrë mjaft fleksibël. Ekziston një modalitet plotësisht automatik, kur pajisja rrotullon të gjithë hartën e disponueshme për të. Ka pastrim të dhomave individuale - ato janë të shënuara në hartë, kjo shenjë mund të rregullohet, dhe si rezultat, filloni fshesën me korrent për të pastruar, të themi, vetëm dhomën e gjumit. Ju mund ta ndizni fshesën me korrent në një pikë të caktuar në hartë - ajo do të pastrojë zonën përreth saj dhe në të njëjtën kohë do të plotësojë hartën; kjo mënyrë është e dobishme nëse keni riorganizuar mobiljet. Mund të vendosni barriera dhe zona të ndaluara në hartë, fshesa me korrent nuk do të shkojë atje. Më në fund, mund ta kontrolloni fshesën me korrent plotësisht manualisht - atëherë pajisja injoron të gjitha algoritmet e navigimit dhe ekzekuton në mënyrë marrëzi komandat "përpara, prapa, djathtas, majtas" nga telekomanda, e cila shfaqet në aplikacion.

Gjithashtu interesante:

Karakteristikat e punës Xiaomi Fshesë me korrent P

Fshesa me korrent njeh llojin e kolektorit të pluhurit të instaluar në të, e njofton me zë kur ndërrohet dhe bën zhurmë nëse kontejneri i kombinuar me rezervuarin e ujit është instaluar në momentin që fshesa me korrent fillon të karikojë. Sipas rregullave, fshesa me korrent mund të ngarkohet vetëm me një kolektor pluhuri për pastrim kimik, kjo thuhet në manualin e përdorimit. Logjika në këtë është si vijon: nëse uji rrjedh nga rezervuari, ai mund të futet në kontaktet e karikimit dhe të shkaktojë një qark të shkurtër. Megjithatë, nëse e shpërfillni këtë paralajmërim zanor, vakuumi do të vazhdojë të ngarkohet. Duhet pasur parasysh se në Xiaomi Uji Vacuum-Mop P nuk rrjedh vetë nga rezervuari në pëlhurë, por furnizohet me ndihmën e një pompe të vogël të veçantë të integruar në kolektorin e pluhurit.

Rishikimi Xiaomi Fshesë me korrent P
Pompën në enën e ujit mund ta shihni nëse e shikoni përmes lumenit

Ka pasur raste kur kam bartur një bombol të sapo mbushur nga lavamani në fshesë me korrent dhe nga priza ka pikuar ujë, por kur bombola është në vend, nuk del asgjë. Plus, kur fshesa me korrent fillon të karikohet pas pastrimit, kur nuk ka mbetur pothuajse asgjë nga ato 100 g ujë fatkeq, rreziku i përmbytjes është minimal. Megjithatë, për hir të sigurisë, nuk do t'ju këshilloja të shpërfillni udhëzimet.

Kur fillon për herë të parë, fshesa me korrent fillimisht kalon rreth perimetrit të disponueshëm sipas "rregullit të dorës së djathtë", domethënë lëviz në mënyrë që pengesa të jetë gjithmonë në të djathtë të saj. Kjo lidhet me instalimin e vetëm një furçe anësore në anën e djathtë - me një algoritëm të tillë, mjafton të fshini mbeturinat nga poshtë bazamentit. Paralelisht, fshesa me korrent harton dhomën me një sensor rrotullues të distancës lazer (lidar), kështu që kur ndërton hartën, menjëherë sheh fragmente të mureve të kundërta. Është qesharake kur ka një pasqyrë në lartësinë e lidarit, atëherë fshesa me korrent vizaton një pjesë imagjinare të dhomës në hartë - "prapa pasqyrës". Megjithatë, ai do të pengohet të arrijë atje nga sensorët e përplasjes që aktivizohen kur shtypet parakolpi.

Rishikimi Xiaomi Fshesë me korrent P
Superstrukturë me lidar

Fshesa me korrent është gjithashtu e pajisur me sensorë rënieje, të vendosura nën pjesën e përparme. Për shembull, nëse ai i afrohet shkallëve që çojnë poshtë, sensori do të zbulojë fshesë me korrent dhe fshesa me korrent do të ndalojë menjëherë dhe do të kthehet.

Pasi ka udhëtuar të gjithë perimetrin, fshesa me korrent fillon të lëvizë në një model zigzag nga muri në mur, duke mbushur kështu të gjithë zonën e dhomës dhe duke anashkaluar pengesat e zbuluara. Gjatë pastrimit të lagësht, pajisja lëviz në një model "kurriz peshku", duke kryer lëvizje me një kthesë nga drejtimi i lëvizjes, pastaj në njërën anë, pastaj në tjetrën, përpara dhe prapa. Disi të kujton tangon.

Rishikimi Xiaomi Fshesë me korrent P
Trajektorja e lëvizjes gjatë pastrimit të lagësht

Ndodh që gjatë hapit të parë, fshesa me korrent të mos qarkullojë në të gjithë dhomën, por vetëm një pjesë të saj - një zonë drejtkëndëshe, pas së cilës shkon në një dhomë tjetër dhe vazhdon pastrimin atje. Megjithatë, më vonë ai kthehet dhe përfundon atë që ka nisur. Kjo është e ngjashme me gabimet lundruese të algoritmit të ndërtimit të rrugës, të cilat nuk janë veçanërisht shqetësuese.

Kalueshmëria e robotit është kaq e tillë. Kapërcen relativisht lehtë pengesat me lartësi rreth një centimetër. Për shembull, këto janë shirita të futura në nyjet e paneleve të petëzuar, një hekurudhë përgjatë së cilës lëvizin dyert rrëshqitëse, profile dhe tuba nga të cilët bëhen stenda të ndryshme. Ajo që është më e lartë se një centimetër kapërcehet me vështirësi dhe është e sigurt që pengesat dy centimetra (për shembull, pragjet e dyerve të brendshme në shtëpitë e vjetra) nuk do të merren fare. Ajo funksionon në një tapet me grumbull të shkurtër pa asnjë problem dhe e pastron me sukses, por nuk ka kuptim të fshini me lagështi një sipërfaqe të tillë. Përdoruesit në internet që janë të interesuar të rrëmojnë, shënojnë qilimat e tyre në hartë si zona të ndaluara, ndezin fshesën me korrent për pastrim të lagësht në modalitetin automatik, më pas heqin leckën, ndryshojnë kontejnerin dhe ndizni manualisht fshesën me korrent në vendet ku tapeti shtrihet. Kënaqësia, për mendimin tim, është mjaft alternative, ndaj më vjen mirë që nuk kam qilima dhe qilima në shtëpi - Vorseishest e tij nuk ka vend në një shtëpi moderne.

Gjithashtu interesante:

Duke e ndezur robotin për herë të parë dhe duke e parë duke ecur, mund të habiteni kur zbuloni se sa objekte ka në shtëpinë tuaj që e pengojnë atë të pastrohet në mënyrë efektive. Këmbët e karrigeve, veçanërisht nëse ka disa prej tyre pranë njëra-tjetrës, mund të lënë boshllëqe shumë të ngushta që roboti të futet nën tavolinë. Kabllot, telat dhe lidhëset, të cilat përdoren për fiksimin e mbulesave në mobilje, mbështillen në mënyrë të përkryer në furçë dhe ndalojnë fshesën me korrent. Qilima, shtretër mace dhe lojë me birila, një çantë, këpucë - e gjithë kjo do të shtrihet ose shtyhet nga fshesa me korrent në të gjithë apartamentin. Një kombinim i stolave ​​të barit me bazamente në formën e një koni të lakuar, të cilat qëndrojnë pranë një hekurudhe në kryqëzimin e petëzuar dhe pllakës - për Vacuum-Mop P është një kurth i garantuar nga i cili nuk ka mundur të dalë kurrë. .

Prandaj, do të zhvilloni shpejt zakonin e heqjes së objekteve që mund të ndërhyjnë me fshesën me korrent përpara se ta ndizni atë - vendosni karrige në tavolinë, çdo gjë të vogël - në tavolina, krevate, divane dhe dollapë. Pas kësaj, mund të largoheni me qetësi nga shtëpia, duke nisur fshesën me korrent për pastrim. Ky është në fakt modeli më i përshtatshëm i përdorimit të tij. Për pastrim 45 mXNUMX. pajisja shpenzon rreth një orë e gjysmë hapësirë ​​të disponueshme.

Vakum-Mop P, të paktën me fuqi mesatare, nuk është shumë i zhurmshëm. Prandaj, në procesin e pastrimit, nuk do të shkaktojë bezdi të madhe, edhe nëse të gjithë janë në shtëpi. Natën, edhe në modalitetin e heshtur, nuk ia vlen të pastrohet, prapë do ta dëgjoni.

Cilësia e pastrimit

Fshesat me korrent bëjnë një punë të shkëlqyer me pluhurin dhe thërrimet - pas pastrimit të plotë, ato praktikisht janë zhdukur. Ndonjëherë ka një gjë të vogël që furça anësore e ka shtyrë shumë në anën e vrimës përmes së cilës thithet ajri, por ky është më shumë përjashtim sesa rregull. Përveç kësaj, e gjithë sipërfaqja fshihet plotësisht me një leckë të lagur - algoritmi i lëvizjes është krijuar në mënyrë që të mos ketë zona të humbura të sipërfaqes - dhe për këtë arsye shkëlqen pastër.

Pajisja nuk është në gjendje të përballojë, qoftë edhe teorikisht, njollat ​​e thara. Prandaj, nëse janë aty, do të duhet të hiqen manualisht.

Në përgjithësi, filozofia e përdorimit të një fshesë me korrent robotik nuk është të merreni heroikisht me grumbujt e papastërtive një herë në vit, por të ruani vazhdimisht pastërtinë, në kurriz edhe të pastrimit të përditshëm. Një person nuk do ta bëjë këtë, dhe një fshesë me korrent do ta bëjë. Prandaj, nëse ndonjë thërrime mbetet diku, nuk është problem - nuk do t'i shpëtojë kolektorit të pluhurit nesër. Një avantazh shtesë është se fshesa me korrent mund të shkojë poshtë krevatit ose divanit pa asnjë problem nëse ato janë me këmbë mjaft të larta, por është shumë e papërshtatshme për një person që të arrijë atje me një leckë ose një fshesë me korrent të rregullt.

Në rastin tonë, kolektori i pluhurit u mbush për 5-6 pastrime në një sipërfaqe prej 45 metrash katrorë. Është e nevojshme të pastroni fshesën me korrent me përafërsisht këtë frekuencë - zbrazni kolektorin e pluhurit, pastroni filtrin me furçë, prisni qimet e plagës nga furça-rotori, boshtet e saj dhe boshti i furçës anësore. Flokët janë mbështjellë mjaft fort në bosht, kështu që kjo nuk është procedura më e lehtë - unë, në veçanti, më është dashur t'i nxjerr ato me një kaçavidë.

Rishikimi Xiaomi Fshesë me korrent P
Pjesa e poshtme e fshesës me korrent pas 2 javësh pastrim

E veçanta e përdorimit të një fshesë me korrent me funksionin e fshirjes së lagësht është se duhet të monitoroni gjithashtu enën e ujit dhe leckën. Pas pastrimit të lagësht, rekomandohet të hiqni enën me ujë dhe ta zëvendësoni me një kolektor të rregullt pluhuri për të parandaluar rrjedhjet e mundshme të ujit. Paneli me leckën gjithashtu duhet të hiqet, të paktën për të shpëlarë dhe tharë pëlhurën. Sigurisht, ju mund të neglizhoni një mirëmbajtje të tillë, duke shpresuar se pas pastrimit nuk do të mbetet pothuajse asnjë ujë në rezervuar. Sidoqoftë, pas nja dy javësh një neglizhencë të tillë, patëm një problem tjetër - një erë mjaft të theksuar myku nga lecka, për faktin se ajo është vazhdimisht e lagur. Unë nuk ju këshilloj të përsërisni gabimin tim - mos harroni ta hiqni, shpëlani dhe thani.

konkluzione

Gjithçka është mjaft e thjeshtë. Një fshesë me korrent robot, si e tillë, është një blerje jashtëzakonisht e dobishme. Nëse keni një shtëpi pa pragje të dukshme midis dhomave dhe me një mbulesë të fortë dyshemeje, atëherë pasi të blini një pajisje të tillë, praktikisht do të harroni pastrimin si një detyrë e pakëndshme. E vetmja gjë që mbetet është nevoja për të filluar vetë procesin (megjithatë, mund të vendosni fillimin automatik sipas orarit), dhe para kësaj, hiqni gjërat e panevojshme nga dyshemeja. Në familjen tonë, pas nja dy javësh testime, na u bë zakon ta bënim një herë në 2-3 ditë, përpara se të dilnim shëtitje ose të dilnim për punë.

Zgjedhja në favor të një modeli me pastrim të lagësht jep një heqje më të plotë të pluhurit të imët në kurriz të telasheve shtesë me zëvendësimin e kontejnerëve dhe heqjen dhe instalimin e një paneli me një leckë. Për mendimin tim, ia vlen.

Së fundi, Xiaomi Vacuum-Mop P duket si një blerje optimale për çmimin e saj. Markë Xiaomi në këtë klasë pajisjesh, ajo frymëzon besim, çmimi, megjithëse jo një qindarkë, nuk duket i tepërt, pajisja funksionon pothuajse pa rezerva dhe pastron mirë. Nuk këshillohet të zgjidhni këtë model nëse keni shumë qilima ose pragje të larta. Në raste të tjera, ia vlen t'i kushtohet vëmendje.

Çmimet në dyqane

Lexoni gjithashtu:

Robot me një leckë: Pasqyrë e fshesës me korrent Xiaomi Fshesë me korrent P

RISHIKON VLERËSIMET
Dizajn
9
Lehtësinë e përdorimit
9
Funksionaliteti
8
Cilësia e pastrimit
8
butë
7
Xiaomi Vacuum-Mop P duket si një blerje optimale për çmimin e saj. Markë Xiaomi në këtë klasë pajisjesh, ajo frymëzon besim, çmimi, megjithëse jo një qindarkë, nuk duket i tepërt, pajisja funksionon pothuajse pa rezerva dhe pastron mirë. Nuk këshillohet të zgjidhni këtë model nëse keni shumë qilima ose pragje të larta. Në raste të tjera, ia vlen t'i kushtohet vëmendje.
Roman Kharkhalis
Roman Kharkhalis
Produkti, fanatik, dashnor i veglave dhe dashnor i maceve, entuziast i kompjuterit me stilolaps, shtëpi inteligjente dhe përgjithësisht gjithçka e re dhe interesante. Një ish-gazetar profesionist i IT-së, edhe pse nuk ka ish...
Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Popullore tani
Xiaomi Vacuum-Mop P duket si një blerje optimale për çmimin e saj. Markë Xiaomi në këtë klasë pajisjesh, ajo frymëzon besim, çmimi, megjithëse jo një qindarkë, nuk duket i tepërt, pajisja funksionon pothuajse pa rezerva dhe pastron mirë. Nuk këshillohet të zgjidhni këtë model nëse keni shumë qilima ose pragje të larta. Në raste të tjera, ia vlen t'i kushtohet vëmendje.Robot me një leckë: Pasqyrë e fshesës me korrent Xiaomi Fshesë me korrent P