Root NationTë gjitha për PC

Të gjitha për PC

Maonocaster AM100 Podcast Mixer Rishikimi: Ëndrra e lagësht e një podkaster

Para se të filloni. Pothuajse i gjithë rishikimi i videove të Maonocaster AM100 Podcast Mixer më poshtë, do ta dëgjoni zërin tim jo shumë mirë. Me keq se tani...

Transcend ESD380C 1TB Rishikimi: SSD i jashtëm me shpejtësi të lartë me mbrojtje ushtarake

Sipas mendimit tim modest si vëzhgues i industrisë, hard disku i jashtëm është një histori e vdekur. 15 vjet më parë, HDD-të portativë ishin interesantë sepse disqet flash nuk kishin ardhur ende...

Rishikimi ASUS ROG Delta S Core: një kufje lojrash për të gjitha rastet

Këtë vit, një seri kufje lojrash ASUS ROG Delta ka shtuar një model tjetër – ASUS ROG Delta S Core. Këto janë kufje me tela që janë bërë...

Rishikimi i BJ hesht! Fuqia e sistemit 10 850 W

Planifikova t'i jepja një refugjati nga Mariupoli një nga monitoruesit e mi dhe një kuti kompjuteri "provë". Dhe materiali që po bëj për këtë është se...

Monitor Samsung Odyssey Ark: lojërat e një brezi të ri

Publiku i lojërave është gjithmonë shumë kërkues ndaj teknologjive të reja. Ajo nuk ka nevojë vetëm për teknologji me cilësi të lartë, por vërtet inovative për të marrë përvojën maksimale të lojës. Ajo ndihmon...

Pse DDR4 tani ia vlen t'i kushtohet vëmendje, në shembullin e Apacer Pantera DDR4

Nuk e keni idenë se sa kohë kam menduar të rishikoj macen që Apacer Ndoshta e kam dërguar para disa muajsh. Në fakt, ajo dërgoi...

Pasqyrë e diskut Ap. SSDacer Panther AS350 1TB

A e dini se cili është avantazhi i disqeve moderne SSD? Pavarësisht se sa të shpejta janë modelet më të shtrenjta, edhe një SSD e përballueshme do të jetë dhjetë herë më e dobishme se...

Rishikimi i Razer Basilisk V3 Pro: Mausi i përsosur i lojërave flagship?

V3 Pro nga Razer është një tjetër version me valë i mausit të lojërave në serinë Basilisk. Me versionin e ri Pro, prodhuesi dëshiron të tërheqë, para së gjithash, të pasionuarit...

Monitoroni rishikimin ASUS ProArt Display PA329CV: një mjet profesional për artistët

ASUS ProArt Display PA329CV është një monitor profesional 32 inç 4K i krijuar për dizajnerët, artistët dhe të gjithë ata që punojnë me përmbajtje multimediale. Nga ai ASUS e plotësoi atë ...

Rishikimi ASUS Gjeni ROG Crosshair X670E: Pllakë amë kompakte dhe e lezetshme

Një nga "strumbullarët" kryesorë të rishikimit tim të motherboard ASUS ROG Crosshair X670E Gene do të jetë fakti që ky model është kompakt, mATX. Dhe gjëja qesharake është...