Oukitel WP21 Ultra
realme 10 4 G
Të gjitha për PCAksesorë për PCMaonocaster AM100 Podcast Mixer Rishikimi: Ëndrra e lagësht e një podkaster

Maonocaster AM100 Podcast Mixer Rishikimi: Ëndrra e lagësht e një podkaster

-

Para se të filloni. Pothuajse i gjithë rishikimi i videos Maonocaster AM100 Podcast Mixer, që është më poshtë, do ta dëgjoni zërin tim jo shumë mirë. Më keq se tani. Nuk e regjistrova mirë tingullin, por më pas kur të shkoj në testet e vetë telekomandës, do të kuptoni SA e rëndësishme është cilësia e zërit, jo fotografia.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Për shkak se mikseri ka shumë përparësi, do ta kuptoni vetë, por është cilësia e zërit që e shtyn atë. Dhe nëse kontrasti midis regjistrimeve të mia të dështuara dhe atyre të suksesshme nuk ju lejon të ndjeni cilësinë, atëherë ndoshta nuk do të jeni në gjendje ta ndjeni fare atë. Prandaj shkuam. 

Pozicionimi në treg

Përshkruani me fjalë MAonocaster AM100 Podcast Mixer Solo Bundle shumë e lehtë. Imagjinoni të ecni në rrugë, duke ëndërruar për famën e Joe Rogan, studion dhe të ftuarit e yjeve. Dhe në përgjithësi, ju jeni një person nga jashtë, por një podkaster nga brenda. Epo, ja ku shkoni dhe gjeni 250 dollarë në rrugë. Po, saktësisht një faturë.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Ku do t'i shpenzosh ato 250 dollarë? Duke marrë parasysh ëndrrën tuaj. Ja një këshillë për ju - hidhini një vështrim më të afërt Maonocaster AM100 Podcast Mixer Pako solo. Ky është një telekomandë autonome audio, një mikrofon dhe kufje studioje. Të gjitha në një dhe përnjëherë!

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Në fakt, nëse po pyesni se kujt i lindi ideja për të bërë një mitër të tillë të kombinuar, atëherë prodhuesi i ardhshëm Maonocaster nga AM100 shkoi në Kickstarter… dhe mblodhi 700 dollarë.

Set i kompletuar

Gjithashtu, përgatituni që do të merrni një kuti me madhësinë e një PC të vogël. Brenda do të gjeni një grumbull të të gjitha llojeve të gjërave, kabllove, pjesëve dhe përshtatësve. Por gjëja kryesore është se përveç telekomandës AM100, do të ketë një mikrofon Maono PM320 dhe kufje studio Maono AU-MH601.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Sinqerisht prisja të flisja për këto aksesorë në një artikull të veçantë, sepse isha 146% i sigurt që shiten veçmas, por vetëm Maono shitet. MH601.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Pamja e jashtme

Nëse ju kujtohet, unë bëra një përmbledhje jo shumë kohë më parë telekomandë hibride për transmetuesit AVerMedia. Më pas thashë se në pamjen e konsolës mungon solidariteti, “cilësia dhe profesionalizmi” nuk ndihet aq fort.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Pra, njihuni me njëri-tjetrin ... Monocaster AM100. Dizajni i plotë metalik, një minimum prej plastike, montim me cilësi ultra të lartë, ngjyra të përmbajtura dhe thjesht jashtëzakonisht të këndshme për syrin.

Lexoni gjithashtu: Rishikim i telekomandës AVerMedia Live Streamer NEXUS AX310

Pjesën e sipërme do ta lëmë për më vonë, fillimisht do të kalojmë anash. Menjëherë, për shembull, kemi katër këmbë kundër rrëshqitjes, pllakën e emrit dhe vida. Nuk do të jetë e mundur të tjerrni një studio zanore në një mënyrë të thjeshtë, merrni parasysh që nuk do të ketë dhëmbëza të mjaftueshme, ekziston sistemi i vet.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Periferi

Në pjesën e përparme kemi dy dalje 3,5 mm për monitorim, për një palë kufje. Në fakt, prodhuesi ka një grup Paketa e dyfishtë Maonocaster (AM100-K4) për 400 dollarë, me dy palë kufje dhe mikrofona, por një telekomandë. Në fakt, nuk keni nevojë për më shumë për podkastet.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Në pjesën e pasme, grupi është edhe më i freskët. Dy hyrje hibride, XLR hibrid me fantazmë 48 V. Gjashtë mini-jakë, USB Type-C për karikim dhe sinkronizim, një ndërprerës i zërit dhe një tjetër, për mundësinë e regjistrimit të zërit nga PC.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Dhe nëse gjithçka tjetër është relativisht e qartë, atëherë gjashtë mini-prikë mund të ngatërrojnë edhe më të hutuarit. Dhe aq më tepër, prandaj po ju them.

Nga e majta në të djathtë: Monitor SPK (i njohur ndryshe si AUX OUTPUT audio për altoparlantët ose kufjet), Dalja POD1 dhe POD2 (dy DALJE TRRS audio për një telefon inteligjent nëse ka një prizë mini ose keni një përshtatës), Hyrja AUX (i njohur ndryshe si INPUT audio AUX për MUSIC nga një smartphone), Hyrja e telefonit (HYRJA audio TRRS për marrjen e një TELESË nga një smartphone) dhe në fund – Hyrja Mic2B (HYRJA audio për mikrofona të çekuilibruar pa fantazmë).

Dhe po, kjo do të thotë që në këtë telekomandë mund të lidhni njëkohësisht altoparlantë, një laptop, TRE SMARTPHONE dhe TRE mikrofona, dy prej të cilëve janë me energji fantazmë.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Dhe ju mund ta kontrolloni gjithë këtë lumturi duke përzier gjithçka së bashku ose veçmas me shtatë pulla kontrolli, dy rrëshqitës fitues, katër butona të heshtjes, dy butona fantazmë të energjisë...

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

…si dhe një rrotë mikser, shtatë butona të personalizueshëm të efektit të zërit, një buton i dedikuar për maskën e kollës, tre butona të ndryshimit të zërit, dymbëdhjetë butona të akordimit automatik dhe gjashtë butona reverb.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Një total prej dymbëdhjetë dhe gjashtë paracaktime, respektivisht. Çdo gjë tjetër është aq fizike sa mund të jetë Tico.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Dhe një plus - tregues, katër LED bateri, LED funksionimi, si dhe dy nivele të volumit të mikrofonit dhe përzierjes hyrëse.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Dhe po, të vëmendshëm mes jush e kanë kuptuar tashmë se këtu ka një bateri! Dhe gjithashtu jo acid, në 5000 mAh - i cili, sipas prodhuesit, do të vazhdojë funksionimin e pajisjes "deri në 8 orë".

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Prodhuesi NUK tregon se sa pajisje mund të lidhen në të njëjtën kohë, nëse fantazma është e lidhur me mikrofonin dhe kështu me radhë, por edhe nëse e ulni këtë shifër në 4 orë kur gjithçka në botë është plotësisht e lidhur - kjo është, Na vjen keq, 4 orë podcast në fushë të pastër!

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Dhe aq më tepër, kjo me kokë është e mjaftueshme për të bllokuar ndërprerjen. Nga ana tjetër, në këtë rast, do të keni probleme me internetin - përveç nëse jeni në transmetim përmes 5G të një lloji, ose keni një ruter në modalitetin e pandërprerë.

Lexoni gjithashtu: Rishikimi i ruterave celularë Tecno CPE TR210 dhe Tecno TR118

Përveç kësaj, ka mbështetje për softuerin e pronarit. E cila mund të ndryshojë caktimin e shtatë butonave për artikujt e efekteve zanore. Çfarë nuk mund të bëhet? Ndryshimi i ngjyrës së ndriçimit të butonit, por nuk është vërtet i nevojshëm, sepse vendndodhja e efekteve të zërit mbahet mend shumë më mirë në këtë mënyrë.

Rezultatet e testit

Sa i përket cilësisë së audios, gjithçka është absolutisht e kënaqshme. Mostrat e audios do të jenë në rishikimin e videos më poshtë. POR! Do ta krahasoj menjëherë tekstin me një regjistrues profesionist Tascam DR-40X. Dhe jo në favor të kësaj të fundit, çuditërisht.

Tascam DR-40X

Do të vërej dy gjëra - thithjen e jehonës dhe një anulues aktiv të zhurmës. Për më tepër, kompensimi i jehonës është vendosur sipas standardit, kjo është mënyra standarde e funksionimit. Dhe anuluesi i zhurmës është vetëm një çelës kyç pas pajisjes.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Kjo do të thotë se me përdorimin e mikrofonit Maono PM320 dhe kufjet Maono AU-MH601, si ju ashtu edhe dëgjuesit tuaj do të jeni të kënaqur. Megjithatë, unë ju këshilloj të mendoni për ergonominë. Ishte më e përshtatshme për mua ta vendosja Pako e vetme monokaster AM100 anash në tavolinë.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Dhe gjatë transmetimit, kur përpiqesha të çaktivizoja mikrofonin, shpesh ndërroja parapërforcuesin, sepse dora ime po më kapte këtë çelës mjaft të butë. Ky nuk do të jetë problem nëse telekomanda është e vendosur siç duhet në tavolinë, por thjesht kini parasysh.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Unë gjithashtu arrita të ngatërrohesha në mini-foljet kur përpiqesha të nxirrja tingullin e sistemit në kufje përmes Maono, dhe më pas nuk mund ta rrisja volumin në nivelin që më duhej. Por ky është faji im, dhe ja pse: është një mjet për regjistrimin e audios, jo një kartë zanore për ta nxjerrë atë.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Prandaj, dalja e sistemit tingëllon nga Pako e vetme monokaster AM100 më duket saktësisht 100% e asaj që dua, kur opsionet e volumit janë të përdredhura në maksimum, kudo ku arrijnë duart. Pa rezervë, ki parasysh.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Sepse ky nuk është një lojtar për metro. Nëse keni zhurmë dhe gumëzhitje në sfond dhe keni nevojë për një rezervë vëllimi - nuk duhet të bëni podkaste, por të merrni një fshesë dhe të fshini të gjithë zhurmën e keqe dhe të gumëzhitni nga dhoma sa më shpejt që të jetë e mundur.

DHE! Në instalim, nga rruga, mos harroni të kontrolloni vëllimin e burimeve të daljes. Harrova që burimet e mia ishin me volum të ulët dhe kur shtova amplifikimin në to, problemet e volumit Maono u zhdukën plotësisht.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Përmbledhje e Mikserit Podcast Maonocaster AM100

Do të përsëris atë që thashë në fillim. Ëndërroni të jeni një podkaster dhe dëshironi një hekur të shkëlqyer me një blerje? Pako e vetme monokaster AM100 do t'ju japë gjithçka që keni dashur dhe më shumë. Sepse është e rrallë që një telekomandë të ketë si pajisje të tilla periferike dhe një bateri brenda.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Nëse doni më shumë butona për efekte audio, ju jeni duke parë më shumë se sezonin e parë. Nëse doni më shumë kanale, ju jeni një inxhinier audio, jo një podkaster. Nuk ju pëlqen cilësia e zërit - blini Brauner VM1S.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Nëse nuk ju pëlqen pamja, blini gouache ose një shënues të bardhë të pashlyeshëm. Përndryshe, ju mund të uleni Maonocaster AM100 Podcast Mixer Solo Pako, Maono PM320 dhe Maono AU-MH601 dhjetë vjeç.

Maonocaster AM100 Podcast Mixer

Dhe pastaj ua kaloni nipërve. Si, lërini podkasterët të rriten, varja është e vogël.

Video në lidhje me paketën Maonocaster AM100 Podcast Mixer Solo

Ju mund ta shikoni mashkullin e pashëm në veprim këtu:

Ku te blej

Nëse dëshironi të ndihmoni Ukrainën të luftojë pushtuesit rusë, mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të dhuroni për Forcat e Armatosura të Ukrainës përmes Savelife ose përmes faqes zyrtare NBU.

RISHIKON VLERËSIMET

Cuna
8
Përmbajtja e paketës
10
Pamja e jashtme
10
Cilësia e ndërtimit
10
Shkathtësi
10
Software
8
autonomi
9
A ëndërroni të jeni një podkaster dhe dëshironi një hekur të shkëlqyer me një blerje, dhe jo për të gjitha paratë në botë? Pakoja Solo Maonocaster AM100 ju jep gjithçka që dëshironit dhe më shumë. Sepse është e rrallë që një telekomandë të ketë një pajisje të tillë periferike si dhe një bateri brenda.
Denis Zaychenko
Denis Zaychenko
Unë shkruaj shumë, ndonjëherë për biznes. Unë jam i interesuar për lojëra kompjuterike dhe ndonjëherë në celular, si dhe për ndërtime PC. Pothuajse një estet, më pëlqen të lavdëroj më shumë sesa të kritikoj.

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Popullore tani

A ëndërroni të jeni një podkaster dhe dëshironi një hekur të shkëlqyer me një blerje, dhe jo për të gjitha paratë në botë? Pakoja Solo Maonocaster AM100 ju jep gjithçka që dëshironit dhe më shumë. Sepse është e rrallë që një telekomandë të ketë një pajisje të tillë periferike si dhe një bateri brenda.Maonocaster AM100 Podcast Mixer Rishikimi: Ëndrra e lagësht e një podkaster