Oukitel WP21 Ultra

Root-Nation.com - një faqe në lidhje me veglat dhe teknologjitë, e cila filloi punën e saj më 1 gusht 2012. Ne gjithmonë i kemi vënë vetes detyrën të bashkojmë një njeri të thjeshtë dhe një gazetar të telekomit. Në fillim u fokusuam në komponentin e gjerë social. Në fakt, herët Root Nation ishte një blog kolektiv ku themeluesit dhe lexuesit postuan përmbajtjen e tyre të autorizuar.

Shumica e autorëve tanë jetojnë në Ukrainë. Por ne kemi edhe përfaqësues dhe redaktorë në Poloni, Kanada dhe Spanjë. Aktualisht, artikujt tanë janë botuar në 5 gjuhë - në Anglisht, në spanjisht, ukrainase, polonisht, në rusisht.

Sistemi i implementuar i përkthimit me makinë do të lejojë leximin Root Nation në gjuhët e mëposhtme: shqip, arabisht, armene, Azerbajxhanibjellorusisht, boshnjake, bullgare, Tradita kineze), Kineze (e thjeshtuar), kroate, çeke, daneze, holandeze, estoneze, finlandez, filipino, frëngjisht, gjermane, gjeorgjiane, greku, hebraishtja, Hindi, hungareze, italisht, irlandeze, islandeze, indonezisht, japoneze, kazake, korean, Kirgize, Letonisht, Lituanisht, maqedonase, mongole, norvegjeze, portugeze, rumun, serb, sllovake, slloven, suedeze, Thai, turk, Uzbekistani, vietnameze.

Për sot Root Nation – një projekt mjaft i madh me dhjetëra botime çdo ditë. Burimi ka pësuar disa modifikime dhe ndryshime të dizajnit gjatë ekzistencës së tij. Versioni aktual i faqes është 3.3.

Llogaritë tona në mediat sociale

RN_Material_500x500

PËRBËRJA AKTUALE E EDITORIALIT TË FAQIT

Kryeredaktor

193 PostsKOMENTE 295

Redaktor dhe CEO

Redaktori i seksionit të PC

3354 PostsKOMENTE 37

Redaktori i seksionit të lojërave video

2236 PostsKOMENTE 55

Redaktorët

52 PostsKOMENTE 44
0 PostsKOMENTE 0

Redaktorët e rubrikës së lajmeve

5516 PostsKOMENTE 126

Autorët

978 PostsKOMENTE 50
672 PostsKOMENTE 17
273 PostsKOMENTE 2
39 PostsKOMENTE 5