Oukitel WP21 Ultra

Për të dërguar informacione dhe kërkesa

Kryeredaktor është Yevhen Bryokhov

Për të gjitha çështjet që lidhen me përmbajtjen: publikimi i lajmeve, njoftimeve për shtyp, artikujve dhe rishikimeve në faqe Root Nation:

CEO - Vladyslav Surkov

Për të gjitha çështjet organizative, si: bashkëpunimi dhe partneriteti strategjik, publikimi i artikujve komercialë dhe vendosja e reklamave:

 • telefoni: +38 050 381 0084
 • e-mail: [email mbrojtur]
 • telegram: @Vladyslav_Surkov
 • skype: vlad.kiev.ua

Lidhje të dobishme

Kontaktet

DËRGONI NJË MESAZH ADMINISTRATËS:

  Emri juaj

  Juaj e-mail (domosdoshmërisht)

  Tema (e detyrueshme)

  Mesazh