Ndihmë financiare për autorët dhe faqen Root Nation

Nëse dëshironi të dhuroni fonde për të ndihmuar faqen tonë, ju lutemi përdorni sistemet e pagesave dhe detajet e dhëna në këtë faqe. Faleminderit paraprakisht për ndihmën tuaj!

Përdorni PayPal

Ju mund të zgjidhni sasinë dhe shpeshtësinë e donacioneve për Root Nation mbi faqe speciale Sistemi i pagesave PayPal. Ju gjithashtu thjesht mund të dërgoni një donacion në [email mbrojtur] përmes aplikacionit PayPal.

Ndihma financiare për sitin

Opsione të tjera

Ju gjithashtu mund të përdorni opsionet e mëposhtme për të ndihmuar faqen tonë.

 • Abonohuni nëpërmjet Patreon
 • Sistemi i pagesave Payoneer (USD, EUR, GBP): [email mbrojtur]
 • Karta PRIVATBANK (Visa): 4149439318647900
 • Karta MONOBANK (Mastercard): 5375414102855268

Bitcoin

 • BTC (minimumi 0.00000001 BTC): 1Devkjm4sVEPSgEfuZtr3fa26VeyrjDYqT

Ndihma financiare për sitin

Ethereum

 • ETH (ERC20): 0x511eea5861eed913408620e8fd285c8278182816

Ndihma financiare për sitin

USDT

 • USDT (TRC20): TTrswJ7KyU1p5tTqcjxWSAi8BTerYNSdho

Ndihma financiare për sitin

Transferta bankare në Ukrainë (UAH)

 • Marrësi: FOP Surkov Vladyslav Evgeniyovych
 • Qëllimi i pagesës: publikimi në faqen e internetit
 • Kodi i marrësit: 2684205090
 • Llogaria në formatin IBAN: UA603052990000026006010104089
 • Emri i bankës: SHA CB "PRIVATBANK"

Transfertë bankare nga jashtë SWIFT (USD, EUR)

 • LLOGARIA USD IBAN: UA503052990000026008030109578
 • LLOGARIA EUR IBAN: UA973052990000026003000112040
 • Qëllimi i pagesës: për publikim në faqen e internetit
 • Emri i mbajtësit të llogarisë: FOP Surkov VE
 • NIPT (Numri i Identifikimit të Tatimpaguesit): 2684205090
 • KODI SWIFT: PBANUA2X
 • Banka: SHA CB "PRIVATBANK"
 • Adresa e bankës: 1D HRUSHEVSKOHO RTR., KYIV, 01001, UKRAINE

Transfertë bankare nga jashtë SEPA (EUR)

 • IBAN I LLOGARISË EURO: GB92CLJU00997180174005
 • Qëllimi i pagesës: transferim bamirësie private
 • Emri i Mbajtësit të Llogarisë: VLADYSLAV SURKOV
 • NIPT (Numri i Identifikimit të Tatimpaguesit): 2684205090
 • KODI BIC: CLJUGB21
 • Banka: Clear Junction Limited
 • Adresa e bankës: 15 Kingsway, Londër WC2B 6UN