Amazfit Brand Day
СофтІнструкціїЯк заборонити зберігати або пересилати повідомлення у Telegram

Як заборонити зберігати або пересилати повідомлення у Telegram

-

Месенджер Telegram значно випереджає своїх найближчих конкурентів за можливостями, які пропонує користувачам. Це стосується як бесід з окремими особами, так і групових чатів. Нещодавно вийшло оновлення 8.3 з функцією «Заборонити збереження вмісту», яка дозволяє користувачам обмежити пересилання своїх контактів, повідомлень та медіа іншим групам. 

Ви можете заборонити учасникам групи або каналу зберігати та пересилати вміст всього у декілька кроків:

  • Відкрийте Telegram та оберіть групу/канал, обмеження обміну вмістом якого ви хочете відредагувати.
  • Торкніться назви групи вгорі.
  • У верхньому правому куті натисніть “Редагувати” для переходу до редагування налаштувань групи.
  • Оберіть «Тип групи» – за замовчуванням тип групи встановлюється як приватна група. Якщо це не так, увімкніть налаштування «Приватна група».
  • Ви побачите меню “Заборонити збереження вмісту” внизу сторінки. За замовчуванням цей параметр вимкнено.
  • Торкніться перемикача “Заборонити збереження вмісту”, щоб увімкнути його.
  • Натисність “Готово” у верхньому правому куті, щоб зберегти налаштування та повернутися до сторінки з параметрами групи

Ось так за пару секунд можна обмежити можливості пересилати повідомлення в інші чати. Проте варто пам’ятати, що подібне обмеження не стосується скріншотів, які можуть зробити учасники.

Читайте також:

Інші статті

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі